Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Gluten-free Bread
- 80 g buckwheat grains
- 490 g water
-
1 ½
tsp dried instant yeast
veya 15 g fresh yeast, crumbled - 1 tsp brown sugar
- 250 g gluten-free bread flour, plus extra for dusting
- 15 g olive oil
- ½ - 1 tsp fine sea salt, to taste
Tomato Topping
- 1 garlic clove
- 30 g olive oil
- 350 g plum tomatoes, ripe, quartered
- 6 fresh basil leaves, plus extra for garnishing
- 2 pinches fine sea salt
- 2 pinches dried oregano
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 906.3 kJ / 216.6 kcal
- Protein
- 3.5 g
- Karbonhidrat
- 35.3 g
- Yağ
- 6.2 g
- Doymuş Yağ
- 0.9 g
- Lif
- 3 g
- Sodyum
- 434.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pickled Cucumber Soup (Zupa z kiszonych ogórków)
45min
Gluten-free Burgers with Guacamole and Onion Rings
2 godz. 45 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Steamed Hake and Sliced Vegetable Parcels (TM6)
1h
Strawberry Champagne Cocktail with Mini Savoury Cheesecakes
3h 40min
Faworki (crostoli)
2 Std.
Gluten-Free Focaccia Bread
1h
Prawn Tempura Rolls
2 godz. 40 min
Gluten-free Artisan Bread
2 godz. 30 min
Mushroom Herb Parboiled Rice
1h
Cauliflower Rice with Crunchy Peanut Sauce and Vegetables
40min
Gluten-free Coconut and Raspberry Muffins
1h