Cihazlar ve Aksesuarlar
Gluten-free Bruschetta
Hazırlık 20 dk
Toplam 3sa
8 portions
Malzemeler
Gluten-free Bread
-
buckwheat grains80 g
-
water490 g
-
15 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast1 ½ tsp
-
brown sugar1 tsp
-
gluten-free bread flour plus extra for dusting250 g
-
olive oil15 g
-
fine sea salt to taste½ - 1 tsp
Tomato Topping
-
garlic clove1
-
olive oil30 g
-
plum tomatoes ripe, quartered350 g
-
fresh basil leaves plus extra for garnishing6
-
fine sea salt2 pinches
-
dried oregano2 pinches
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
434.9 mg
Protein
3.5 g
Kalori
906.3 kJ /
216.6 kcal
Yağ
6.2 g
Lif
3 g
Doymuş Yağ
0.9 g
Karbonhidrat
35.3 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Free From
76 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Spaghettoni cacio e pepe
25 dk
Spiralized Beetroot Salad with Goat Cheese and Walnuts
Değerlendirme yok
Vanilla Mille-feuille with Caramel and Pecan Nuts
13sa 10 dk
Beetroot Curls Salad with Feta and Walnuts
15 dk
Bellini
5 dk
Noodle Kugel
55 dk
Bruschetta
3sa
Celeriac Remoulade (TM5)
10 dk
Gluten-free Cannoli with Vegan Pistachio Cream
2sa
Nectarine Smoothie
5 dk
Hunters Stew (Bigos)
1sa 30 dk
Smashed Avocado, Marinated Tomatoes and Boiled Egg on Toast
25 dk