Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Gluten-free Bread
- 80 g buckwheat grains
- 490 g water
-
1 ½
tsp dried instant yeast
veya 15 g fresh yeast, crumbled - 1 tsp brown sugar
- 250 g gluten-free bread flour, plus extra for dusting
- 15 g olive oil
- ½ - 1 tsp fine sea salt, to taste
Tomato Topping
- 1 garlic clove
- 30 g olive oil
- 350 g plum tomatoes, ripe, quartered
- 6 fresh basil leaves, plus extra for garnishing
- 2 pinches fine sea salt
- 2 pinches dried oregano
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 906.3 kJ / 216.6 kcal
- Protein
- 3.5 g
- Karbonhidrat
- 35.3 g
- Yağ
- 6.2 g
- Doymuş Yağ
- 0.9 g
- Lif
- 3 g
- Sodyum
- 434.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spanakopita
2 Std. 10 Min
Peanut Butter Ice Cream
8h 20 min
Pease Pudding
13h 10min
Shiitake Teriyaki Dippers
45 min
Almond Chocolate Torte Second Bowl
45 min
Eggplant Stacks
1 Std. 35 Min
Sliced Potato Salad with Herb Vinaigrette (TM6)
Brak ocen
Cucumber Salad with Dill and Sour Cream Dressing (TM5)
10 Min
Sweet Cucumber Pickles (TM5)
Brak ocen
Aperol® Spritz
10 Min
Sweet Potato Fritters with Greek Yoghurt, Smoked Salmon and Chives (TM6)
35 min
Aperol Spritz®
10 Min