Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 70 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
- 1000 g di latte
- 1 cucchiaino di sale
- 60 g di burro + q.b.
- 250 g di semolino di grano duro
- 2 tuorli
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1632 kJ / 390 kcal
- Protein
- 15.3 g
- Karbonhidrat
- 40.3 g
- Yağ
- 19.8 g
- Lif
- 1.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zabaione
15 min
Gnocchi alla romana
1 godz. 15 min
Vitello tonnato
25h 30 min
Zabaione
15 min
Torta di pane
1h 20min
Treccia della domenica in due varianti
2 Std. 10 Min
Gnocchi alla romana miele, noci e gorgonzola
1 godz.
Gnocchi alla romana alla pizzaiola
2 Std. 10 Min
Gnocchi alla romana zucca e Gorgonzola
1hod. 40min
Gnocchi alla romana ai formaggi (senza uova)
2 godz.
Strangolapreti alla trentina
4h
Gnocchi di pane con ricotta e spinaci
40min