Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g di carne secca svizzera (Bündner Fleisch), a pezzi
- 1 cipolla, tagliata a metà
- 150 g di porro, a pezzi
- 150 g di carota, pulita, a pezzi
- 100 g di sedano rapa, sbucciato, a pezzi
- 30 g di burro
- 80 g di orzo perlato
- 800 g di acqua
- 2 cubetti di dado di carne per brodo (per 0.5 l ciascun cubetto)
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe macinato + q.b.
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- ½ mazzetto di erba cipollina fresca, finemente tritata
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1527 kJ / 367 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 23 g
- Yağ
- 25 g
Alternatif tarifler
Bundnerfleisch (zuppa d’orzo grigionese)
55min
Minestra di carote e menta
35min
Zuppa di zucca
35min
Zuppa di farro alla contadina
50min
Zuppa di rape
30min
Zuppa di verdure
25min
Biscotti al vin brûlé
2 Std. 40 Min
Zuppa di carote secondo Moro
1h 45min
Zuppa di verdure con orzo perlato
1h 15min
Polenta ticinese
45min
Zuppa d'orzo grigionese
55min
Treccia bernese
1h 45min