Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 dose di preimpasto per pane (750 g), come da ricetta base
- 130 g di acqua
- 1 cucchiaino colmo di sale (15 g)
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva (25 g)
-
1
cucchiaino di sciroppo di malto d'orzo (5 g)
veya 1 cucchiaino di zucchero (5 g) - 50 g di farina di semola di grano duro + q.b.
- 30 g farina
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2389 kJ / 571 kcal
- Protein
- 17.2 g
- Karbonhidrat
- 115.7 g
- Yağ
- 7.6 g
- Lif
- 5.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
panini al latte
2 Std. 5 Min
Pane rustico
2h
Pane alle olive
2u. 20min
Preimpasto per pane
24 Std. 30 Min
Pane tipo ciabatta
26h
Pane alle olive
2u. 20min
Pane tipo ciabatta
1 Std. 45 Min
Pane al latte
2u. 20min
Pane tipo ciabatta
1 Std. 45 Min
Preimpasto per pane
24 Std. 30 Min
Pane rustico
2h
Pane ticinese
1 Std. 50 Min