Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 dose di preimpasto per pane (750 g), come da ricetta base
- 130 g di acqua
- 1 cucchiaino colmo di sale (15 g)
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva (25 g)
-
1
cucchiaino di sciroppo di malto d'orzo (5 g)
veya 1 cucchiaino di zucchero (5 g) - 50 g di farina di semola di grano duro + q.b.
- 30 g farina
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2389 kJ / 571 kcal
- Protein
- 17.2 g
- Karbonhidrat
- 115.7 g
- Yağ
- 7.6 g
- Lif
- 5.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Preimpasto per pane
24 godz. 30 min
Pane di spelta (con pezzo scottato)
11h
Pane di frumento e farro
12h
Gnocchi di patate
1 Std. 15 Min
Gnocchi di patate
1h 30min
Pane tipo ciabatta
1 Std. 45 Min
Pane rustico
2 Std.
Frittelle di carnevale
1h 10 min.
Pane tipo ciabatta
1 Std. 45 Min
Focaccia al rosmarino
2 Std. 30 Min
Pane al latte
2 godz. 20 min
Pane paesano
3 Std.