Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 175 g di latte
- 175 g di acqua, tiepida
-
½
cubetto di lievito fresco (circa 20 g), sbriciolato
veya 1 bustina di lievito secco (7 g) - 500 g di farina rustica, e un po' di più per cospargere
- 1 cucchiaino di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fetta
- Kalori
- 978 kJ / 234 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 43 g
- Yağ
- 2 g
Alternatif tarifler
Pane ticinese
1 Std. 50 Min
Pane vodese con croce
13 godz. 30 min
Pane al latte
2u. 20min
Pane alle olive
2u. 20min
Pane integrale in cassetta
4h
Pane rustico
2 Std.
Cuchaule (Pane allo zafferano)
2h 30min
Pane integrale
Keine Bewertungen
Pane di frumento e farro
12u.
Pane veloce
1u. 15min
Pane bigio in casseruola
2h 25 min
Treccia bernese
1h 45 min