Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 175 g di latte
- 175 g di acqua, tiepida
-
½
cubetto di lievito fresco (circa 20 g), sbriciolato
veya 1 bustina di lievito secco (7 g) - 500 g di farina rustica, e un po' di più per cospargere
- 1 cucchiaino di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fetta
- Kalori
- 978 kJ / 234 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 43 g
- Yağ
- 2 g
Alternatif tarifler
Torta di carote argoviese
2sa
panini al latte
2h 5 min
Pane di frumento e farro
12h
Pan Brioche
8h
Pane alle olive
2sa 20 dk
Pane al latte
2sa 20 dk
Pane al pomodoro e basilico
1hod. 45min
Pane bigio in casseruola
2u. 25min
Pane vodese con croce
13h 30 min
Pane rustico
2sa
Crostata di marmellata
1hod. 10min
Pane ticinese
1u. 50min