Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 175 g di latte
- 175 g di acqua, tiepida
-
½
cubetto di lievito fresco (circa 20 g), sbriciolato
veya 1 bustina di lievito secco (7 g) - 500 g di farina rustica, e un po' di più per cospargere
- 1 cucchiaino di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fetta
- Kalori
- 978 kJ / 234 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 43 g
- Yağ
- 2 g
Alternatif tarifler
Pane a torciglione veloce
40min
Pane vodese con croce
13h 30min
Pane alle olive
2 godz. 20 min
Pane tipo ciabatta
1 godz. 45 min
Pane rustico
2 godz.
Pane al pomodoro e basilico
1 godz. 45 min
Pane veloce
1u. 15min
Pane integrale in cassetta
4h
Pane al latte
2 godz. 20 min
Pane bigio in casseruola
2sa 25 dk
Pane ticinese
1 godz. 50 min
Treccia bernese
1 godz. 45 min