Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g d'eau
- 500 g de carottes, coupées en rondelles
- 1 oignon blanc, coupé en deux
- 1 oignon rouge, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 15 g d'huile d'olive
- le jus d'un citron jaune
- 1 c. à soupe de vinaigre balsamique
- 5 brins de coriandre fraîche, équeutés
- 1 c. à café de cumin en poudre
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 339.3 kJ / 81.5 kcal
- Protein
- 1.5 g
- Karbonhidrat
- 7.3 g
- Yağ
- 4 g
- Doymuş Yağ
- 0.5 g
- Lif
- 4 g
- Sodyum
- 29.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Riz sauté aux épices et champignons
45min
Pains batbout marocains
1h
Pains de semoule Matlouh
2h 10min
Ghoribas marocains
35min
Zaalouk marocain (dip aux épices)
40min
Chorba tunisienne
45min
Chorba (soupe de légumes aux pâtes et aux pois chiches)
1h
Loubia (haricots blancs à la tomate)
1 Std. 25 Min
Magmour (ragoût d’aubergines aux tomates et aux pois chiches)
55min
Berkoukes (soupe de légumes aux pâtes plomb)
50min
Soupe de lentilles marocaine aux épices
35min
Lentilles à la marocaine
50min