Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g Gouda, mittelalt, in Stücken
- 500 g Wasser
- 1 ½ TL Salz
- 700 g Fenchelknollen (ca. 4 Stück), klein, geviertelt, Strunk entfernt, Fenchelgrün zur Seite gelegt
- Öl zum Einfetten
- 100 g gekochter Schinken, in Streifen
- 3 Eier
- 1 geh. TL Senf
- 100 g Sahne
- 20 g Zitronensaft
- 3 Prisen Pfeffer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1543 kJ / 369 kcal
- Protein
- 22 g
- Karbonhidrat
- 22 g
- Yağ
- 23 g
- Doymuş Yağ
- 13 g
- Lif
- 7.4 g
- Sodyum
- 1677 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kabeljau mit Bärlauchkruste
45min
Sellerie-Kräuter-Puffer mit Avocadoquark
1h
Ofen-Omelette mit Topping
20min
Sellerie-Cordon-Bleu
1h
Kabeljau auf Porree-Kohlrabi-Gemüse
40min
Kräuterkuchen
2u.
Glasierte Mairübchen
25min
Selleriepüree mit Honig
45min
Rosenkohl-Kartoffel-Auflauf mit Maronen
1 Std. 30 Min
Coq à l'orange mit Kohlrabi und Champignons
2h 10min
Rosenkohl mit Parmesansauce und Kartoffeln
1h
Schlemmerfilet unter der Knusperhaube
45min