Cihazlar ve Aksesuarlar
Plant-Based Alfredo Sauce (Matthew Kenney) Metric
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa 30 dk
8 portions
Malzemeler
-
extra virgin olive oil divided115 g
-
garlic cloves150 g
-
vegan whipping cream e.g. Silk®, Flora™500 g
-
vegan butter in pieces225 g
-
nutritional yeast2 tbsp
-
fresh thyme10 sprigs
-
salt to season, to taste
-
pasta, any type, cooked to serve
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
239.5 mg
Protein
3.3 g
Kalori
2365.1 kJ /
565.3 kcal
Yağ
52.4 g
Lif
1.7 g
Doymuş Yağ
24.1 g
Karbonhidrat
21.4 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Elevated Plant-Based Cuisine by Matthew Kenney
15 Tarif
Kanada
Kanada
Bunları da beğenebilirsiniz...
Mulled Wine
Değerlendirme yok
Number Cake
2sa
Brazilian Limeade
10 dk
Shrimp and Parmesan Polenta Cups
45 dk
Lemon Ginger Sour
15 dk
Hamburger Buns with Stout Beer
3sa
Creamy Mango Ice Cream
2sa 20 dk
Peanut Butter Ice Cream
8sa 20 dk
Cheese Blintz Soufflé
1sa 10 dk
Smoothie
5 dk
Saskatoon Berry Jam
35 dk
Peanut Butter Kiss Cookies
40 dk