Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 - 3 garlic cloves
- 10 sprigs fresh parsley, leaves only
- 6 oz carrots, cut into pieces (2 in.)
- 6 oz red onions, quartered
- 6 oz celery, cut into pieces (2 in.)
-
2
oz broccoli florets
veya 2 oz Brussels sprouts - 5 oz barley (pearl barley)
- 40 oz vegetable stock
-
white pepper, to taste
veya ground black pepper, to taste - 8 oz cabbage, thinly sliced
- Parmesan cheese, grated (isteğe bağlı)
- microgreens, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 400.3 kJ / 95.7 kcal
- Protein
- 3.5 g
- Karbonhidrat
- 20.4 g
- Yağ
- 0.6 g
- Doymuş Yağ
- 0.1 g
- Lif
- 5.1 g
- Sodyum
- 64.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Basic Vegetable Soup
50min
Chopped Cauliflower Chickpea Salad with Oregano Vinaigrette
20min
Spring Garden Minestrone Soup
50min
Carrot Ginger Soup
20min
Broccoli Red Lentil Soup
25 Min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45min
Chickpea Patties with Lemon Kale Salad
55min
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
15 min
Tuscan White Bean Stew
1h
Brown Rice Salad with Turmeric Dressing
1h
West African Peanut Soup with Chicken
50min
Curried Lentils
5h 15min