Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 - 3 garlic cloves
- 10 sprigs fresh parsley, leaves only
- 6 oz carrots, cut into pieces (2 in.)
- 6 oz red onions, quartered
- 6 oz celery, cut into pieces (2 in.)
-
2
oz broccoli florets
veya 2 oz Brussels sprouts - 5 oz barley (pearl barley)
- 40 oz vegetable stock
-
white pepper, to taste
veya ground black pepper, to taste - 8 oz cabbage, thinly sliced
- Parmesan cheese, grated (isteğe bağlı)
- microgreens, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 400.3 kJ / 95.7 kcal
- Protein
- 3.5 g
- Karbonhidrat
- 20.4 g
- Yağ
- 0.6 g
- Doymuş Yağ
- 0.1 g
- Lif
- 5.1 g
- Sodyum
- 64.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45 min
Vegetarian Chili
50min
Chicken Noodle Soup
50min
Tuscan White Bean Stew
1h
Broccoli Red Lentil Soup
30 min
Lemon Caper Potato Salad
1h
One-Pot Barley and Vegetables
1h 10min
Carrot and Brussels Sprouts Risotto
35min
White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts
55min
Split Pea Soup
1h 25min
Cauliflower Artichoke Cheese Bake
1h 10min
Basic Vegetable Soup
50min