Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 230 g water
- 10 g caster sugar
-
1
heaped tsp dried instant yeast (7 g)
veya 15 g fresh yeast, crumbled - 250 g gluten-free bread flour
- 50 g rice flour
- 25 g olive oil, plus 2 Tbsp and extra for greasing
- 1 tsp xanthan gum
- ½ - 1 tsp fine sea salt, to taste
- 10 seedless red grapes
-
100
g Taleggio cheese, cut in small pieces
veya Brie cheese, cut in small pieces - 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 1 pinch coarse sea salt, for garnishing (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1032.7 kJ / 246.8 kcal
- Protein
- 4.1 g
- Karbonhidrat
- 33.2 g
- Yağ
- 9.6 g
- Doymuş Yağ
- 2.9 g
- Lif
- 1.7 g
- Sodyum
- 506.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
3h
Rye Bread Rolls- Bürli
12 godz.
Gluten and Grain Free Bread Rolls
1 Std. 20 Min
Gluten-free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1 Std. 30 Min
Gluten-Free Focaccia Bread
1h
Sourdough Rye
51h 10 min
Wholemeal Pitta
1h 35 min
Gluten-free Breakfast Quiche
2 godz. 30 min
Cauliflower Pithivier in Gluten-free Cheddar Puff Pastry
2 godz. 10 min
Gluten-free Artisan Bread
2 godz. 30 min
Chocolate Chestnut Torte -Torta di cioccolato e castagne
3h 50min
Gluten-free Coconut and Raspberry Muffins
1h