Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte
- 250 g de lait
- ½ cube de levure boulangère fraîche (env. 20 g), émiettée
- 475 g de farine à tresse
- 50 g de beurre, mou et un peu pour graisser
- 1 œuf
- 30 g de sucre
- 1 ¼ de c. à café de sel
La compote
- 400 g de cerises, dénoyautées surgelées, décongelés
- 50 g de sucre
- 30 g de jus de citron
- ¼ de c. à café de cannelle moulue
Le nappage
- 300 g de lait
- 100 g de crème entière
- 30 g de beurre
- 1 c. à soupe de sucre glace pour le décor
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3084 kJ / 734 kcal
- Protein
- 19 g
- Karbonhidrat
- 112 g
- Yağ
- 22 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Natillas
1 Std.
Miroirs
1 Std. 40 Min
Biscuits au café
12 Std.
Cubes de courge aigre-doux
Değerlendirme yok
French dressing raffiné
15 Min
Tresse russe aux canneberges
3 Std.
Glace à la pomme et au lait de coco
10 Min
Birchermüesli
1 Std. 10 Min
Pain grillé suédois aux graines de pavot et au romarin
Değerlendirme yok
Crostini aux champignons et Fontina
35 Min
Focaccia au romarin
2sa 30 dk
Confiture de pommes cuites pour les provisions
1 Std. 15 Min