Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 oignon, coupé en deux
- 150 g d'abricots secs, dénoyautés, coupés en deux
- 500 g de chair de potiron p. ex. hokkaido, en morceaux
- 1 morceau de gingembre, frais (env. 3 cm), en fines tranches
- 100 g de graines de courge
- 1 c. à café de sel
- 1 c. à café de poivre noir en grains
- 1 piment rouge, coupé en deux, épépiné, en fines lanières
- 2 clous de girofle
- 500 g de vinaigre de vin blanc
- 250 g de sucre de canne
- Besin Değeri
- şuna göre 1 bocal
- Kalori
- 3029 kJ / 724 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 122 g
- Yağ
- 16 g
- Lif
- 10.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Milanais
3h
Tresse bernoise
1 godz. 45 min
Miroirs
1h 40min
Gâteau du Vully
2 godz. 30 min
Pain bis en cocotte
2sa 25 dk
Baisers au chocolat et noisettes
1h 25min
Tourte de Linz suisse
1h 30min
Filet mignon de porc en croûte
1u. 15min
Duo de mini-tresses au beurre
2 godz. 10 min
Nœud au lard
2 godz. 10 min
Magret de canard et sabayon à l'orange
2 godz. 20 min
Croissants aux noisettes
1h 40min