Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g di riso a chicco tondo, japonica
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 250 g di bocconcini di carne di maiale senza nervi, a strisce (1x3-4 cm), tamponati con carta assorbente
- 410 g di acqua
- 1 cucchiaino di "cinque spezie cinesi" in polvere
-
10 - 12
funghi shiitake freschi, a fette (circa 1 cm)
veya 10 - 12 funghi shiitake secchi, a fette (circa 1 cm) -
5
g di vino di riso Shaoxing (isteğe bağlı)
veya 5 g di aceto di riso (isteğe bağlı) - 10 g di aceto di riso nero, Chinkiang
- 10 g di salsa di soia chiara
- 5 g di salsa di soia, nera
- 10 g di salsa di ostriche
- 5 g di zucchero
- 5 g di sale
- ½ - 1 cucchiaino di pepe bianco macinato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1962.4 kJ / 469 kcal
- Protein
- 16.7 g
- Karbonhidrat
- 56.8 g
- Yağ
- 19.1 g
- Doymuş Yağ
- 5.4 g
- Lif
- 1.9 g
- Sodyum
- 901.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Curry di pesce kerala
30min
Omini di pan di zenzero alla mela
Değerlendirme yok
Mini pavlove con arance
1h 50min
Liquore di caramello e nocciole
20min
Tarte flambé
Değerlendirme yok
Gelato alla vaniglia
12h
Colorare le uova di rosso marrone
Değerlendirme yok
Gelato di latticello al lampone e arancia
Değerlendirme yok
Muffin salati allo speck
50 分钟
Orata con pesto allo zenzero
25min
Pisco sour
10min
Crema al sidro dolce
Değerlendirme yok