Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 180 g beef chuck, cut in cubes, partially frozen
- 150 g white rice flour
- 30 g cornflour (starch)
- 20 g plain flour
- 1 egg
- 200 g first draw coconut milk (thick)
- 1800 g water
- 1 ½ tsp salt
- 100 g shallots
- 20 g garlic cloves
- 40 g cooking oil
- 1 tbsp curry powder
- 10 g dried shrimp
- ½ tsp ground black pepper
- 1 fresh red chilli, cut in cubes
- 25 g fried shallots (see tips)
- 10 stalks sweet leaf (sayur manis), leaves only
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1453 kJ / 347 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 36 g
- Yağ
- 17 g
- Doymuş Yağ
- 8 g
- Lif
- 4 g
- Sodyum
- 649 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sayur Lodeh (Indonesian Vegetable Stew in Coconut Milk)
45 min
Ayam Goreng Kunyit (Stir Fried Chicken with Turmeric)
15min
Garlic, Olive Oil and Chilli Spaghetti
30 min
Cekodok Pisang (Fried Banana Balls)
15min
Ayam Masak Lemak Cili Api (Braised Chicken with Hot Creamy Coconut Milk)
35 min
Pulut Pagi (Glutinous Rice Balls with Savoury Coconut Topping)
4h 40 min
One Pot Chicken Rice
50 min
Daging Goreng Berempah (Stir Fried Spicy Beef)
20min
Rise and Shine Juice (Metric)
10min
Honey Butter Biscuits
35 min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30 min
Curry Mee
30 min