Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 70 g de sucre en poudre
- l'écorce d'une gousse de vanille, bien sèche
- 250 g de lait
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 5 jaunes d'œufs
- 100 g de sucre roux
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1343.7 kJ / 321.8 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 30.7 g
- Yağ
- 19.8 g
- Doymuş Yağ
- 12 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 59.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Paris-Brest
3h
Flan pâtissier à la vanille
3 godz. 30 min
Paris-brest
3hod. 10min
Tartine de croissant avec sauce caramel et chantilly
12hod. 30min
Religieuse craquelin caramel au beurre salé
4h
Crème pâtissière au caramel
50 Min
Mousse de pomme au caramel beurre salé
12 Std.
Crème brûlée à la cardamome
1 godz. 10 min
Crème pâtissière XXL
15min
Mousse chocolat-tonka
4 Std. 20 Min
Choux chantilly et fruits rouges
2 godz.
Flan pâtissier feuilleté
7h 40min