Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 100 g di latte
-
10
g di lievito di birra fresco
veya 3 cucchiaini di lievito di birra disidratato -
10
g di malto d'orzo
veya 10 g di zucchero - 1450 g di acqua
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 600 g di farina manitoba
- 8 g di sale
- 30 g di succo di limone
Farcitura
-
200
g di cipolle bianche, pulite a fette
veya 200 g di cipolle rosse, pulite a fette - 45 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 50 g di acqua
- 2 cucchiaini di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2161.8 kJ / 516.7 kcal
- Protein
- 12.2 g
- Karbonhidrat
- 83.6 g
- Yağ
- 17.2 g
- Doymuş Yağ
- 2.8 g
- Lif
- 2.9 g
- Sodyum
- 1200.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Peperonata (TM6)
45 min
Focaccia alle cipolle
2 godz. 40 min
Focaccia alle cipolle
2h 20min
Pizzette
3 godz. 40 min
Pizza rossa con burrata, melanzane e zucchine insaporite
3 Std. 45 Min
Pane arabo
3 godz. 30 min
Focaccia
6h
Focaccia ad alta idratazione TM6
5 Std.
Pinsa romana
5 Std.
Pizza con salame piccante TM6
3 godz. 30 min
Pizza romana (di Gabriele Bonci)
24h
Pizza napoletana
9h