Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 100 g di latte
-
10
g di lievito di birra fresco
veya 3 cucchiaini di lievito di birra disidratato -
10
g di malto d'orzo
veya 10 g di zucchero - 1450 g di acqua
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 600 g di farina manitoba
- 8 g di sale
- 30 g di succo di limone
Farcitura
-
200
g di cipolle bianche, pulite a fette
veya 200 g di cipolle rosse, pulite a fette - 45 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 50 g di acqua
- 2 cucchiaini di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2161.8 kJ / 516.7 kcal
- Protein
- 12.2 g
- Karbonhidrat
- 83.6 g
- Yağ
- 17.2 g
- Doymuş Yağ
- 2.8 g
- Lif
- 2.9 g
- Sodyum
- 1200.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Focaccia alle cipolle
2 godz. 40 min
Focaccia alle cipolle
2hod. 20min
Pizzette
3h 40min
Focaccia al latte
6h 30 min
Focaccia con patate e rosmarino (TM6)
2h 35min
Focaccia genovese (TM6)
5 godz.
Focaccia ad alta idratazione TM6
5 godz.
Focaccia alle patate (per 1 persona)
1 godz. 30 min
Pizza con salame piccante TM6
3h 30min
Focaccia barese TM6
4h
Pizza napoletana
9h
Pizza romana (di Gabriele Bonci)
24sa