Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 70 g di uva passa
- 30 g di Rum
- 1680 g di acqua (di cui 180 g fredda)
- 50 g di latte intero, freddo
- 10 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 40 g di zucchero
- 450 g di farina tipo 00 forte (almeno W300) + q.b.
- 50 g di semola rimacinata di grano duro
- 2 uova
- 5 g di sale
- olio extravergine di oliva q.b.
- 30 g di succo di limone
- 1 tuorlo
- 1 cucchiaio di panna fresca liquida
- mandorle a lamelle, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 1051 kJ / 251 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 45 g
- Yağ
- 3 g
- Lif
- 2.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
La colomba perfetta
7 Std.
Pane ai semi di girasole
22h
Corona di brioche alla crema di whisky
5h
Ghirlanda di pan brioche al farro
15 Std. 30 Min
Rosette alle mele
3 Std. 30 Min
Brioches ripiene alle mele
4 Std.
Ghirlanda dolce di Natale
4h 30 min
Treccia al latte
2 Std. 30 Min
Krapfen con crema pasticcera
4h 20 min
Pandoro TM6
15h 15min
Pane dolce per la colazione
1h 30min
Torta di rose brioches con crema pasticcera alle fragole
4 Std.