Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1950 g di acqua (di cui 400 g fredda)
- 10 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 10 g di miele
- 500 g di farina manitoba
- 100 g di farina di segale integrale + q.b.
- 10 g di sale
- 30 g di succo di limone
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 8901 kJ / 2126 kcal
- Protein
- 64 g
- Karbonhidrat
- 431 g
- Yağ
- 7 g
- Lif
- 28.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pane morbido di farro
19 Std.
Pane ai semi di girasole
22 Std.
Pane in padella
18 Std.
Pane di segale e erbe aromatiche
17h 30min
Pane toscano (TM6)
16h 30min
Pane contadino
19 Std.
Pane ai cereali
3h
Pane veneziano
18h 30min
Pane arabo
3 Std. 30 Min
Pane di kamut e farro
4 Std.
Pane in cassetta semplice
19 Std.
Impasto base per pane
1 Std.