Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1950 g di acqua (di cui 400 g fredda)
- 10 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 10 g di miele
- 500 g di farina manitoba
- 100 g di farina di segale integrale + q.b.
- 10 g di sale
- 30 g di succo di limone
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 8901 kJ / 2126 kcal
- Protein
- 64 g
- Karbonhidrat
- 431 g
- Yağ
- 7 g
- Lif
- 28.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pane in cassetta semplice
19h
Pane ai semi di girasole
22 godz.
Pane al latticello
18 Std.
Pane contadino
19h
Pane toscano (TM6)
16 Std. 30 Min
Pane di kamut e farro
4 Std.
Pane morbido di farro
19h
Pane arabo
3h 30min
Baguette francese (TM6)
5h
Pane veneziano
18 Std. 30 Min
Treccia di pane alle olive
5 godz. 30 min
Impasto base per pane
1h