Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 440 g di acqua
- 80 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 5 g di malto d'orzo
- 320 g di farina tipo 0 (W 260-280)
- 5 g di sale
- 50 g di cubetti di ghiaccio
- 5 g di lievito di birra fresco
- 30 g di succo di limone
- 10 g di fiocchi di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 955.8 kJ / 228.4 kcal
- Protein
- 4.6 g
- Karbonhidrat
- 31 g
- Yağ
- 10.4 g
- Doymuş Yağ
- 1.5 g
- Lif
- 1.2 g
- Sodyum
- 737.8 mg
Alternatif tarifler
Focaccia alle cipolle
2 Std. 40 Min
Focaccia al latte
6h 30min
Focaccia
6h
Pizza 'nduja e caciocavallo
9h
Focaccia a bastone
5h
Pinsa romana alla carbonara
4 Std.
Pizza al lardo, pere, gorgonzola e noci
6h 15min
Pizzette rosse
4 Std.
Focaccia con le cipolle TM6
3 Std. 30 Min
Focaccia ad alta idratazione TM6
5h
Focaccia millebolle
28h
Pizza con salame piccante TM6
3 Std. 30 Min