Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Dough
- 3 ½ oz Parmesan cheese, cut into pieces
- 35 oz water
- 17 ½ oz russet potatoes, cut into pieces
- 11 oz all-purpose flour
- 1 large egg
- 1 tsp salt
Filling
- 2 - 3 garlic cloves
- 1 - 2 pinches chili powder
- 1 oz olive oil
- 3 ½ oz bread crumbs
- 10 - 12 anchovy fillets, preserved in oil, drained, cut into pieces
Tomato Sauce
- 3 ½ oz leeks, cut into pieces (1 in.)
- 1 oz olive oil
- 17 ½ oz canned chopped tomatoes
- 1 - 2 pinches sugar
- 2 tsp salt, plus 1 tbsp to boil gnocchi
- ½ oz fresh basil, leaves only, plus extra to garnish
- 4 ½ oz mozzarella cheese, cubed (¼ in.)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3701 kJ / 884 kcal
- Protein
- 32 g
- Karbonhidrat
- 105 g
- Yağ
- 35 g
- Doymuş Yağ
- 13 g
- Lif
- 9.1 g
- Sodyum
- 2300 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spiced Beef Sausages
40 min
Orange Currant Cookies
1h
Cucumber Salad with Dill and Yogurt Dressing
10min
Pina Colada Layer Cake
2h 30min
Shrimp Salad with Peaches in White Pepper Citronette
1h
Roasted Red Pepper Aioli
20 min
Heirloom Tomato Gazpacho
1 godz. 10 min
Prosciutto and Provolone Risotto
30 min
Sun-Dried Tomato Spaghetti
45 min
Gochujang Ramen Noodles
30 min
Guacamole (TM5/6 Metric)
5min
Maple Cream Custard
20 min