Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 - 150 g de jamón ibérico en lonchas
- 100 g de puerro (la parte blanca) en rodajas
- 2 - 3 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 50 g de mantequilla
- 250 g de patata chascada
- 300 g de guisantes congelados
- 500 g de agua
- 400 g de leche
- 1 - 1 ½ cucharaditas de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta molida
- 85 g de guisantes fritos con wasabi
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 232 kJ / 55 kcal
- Protein
- 2.4 g
- Karbonhidrat
- 5.7 g
- Yağ
- 2.7 g
- Doymuş Yağ
- 1.5 g
- Lif
- 1.2 g
- Sodyum
- 155.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crema de puerro con parmesano
45min
Crema San Germán
40min
Crema parmentier de setas shiitake
35min
Vichyssoise de aguacate con gambones
1h 30min
Vichyssoise
2u. 20min
Bisque de langostinos a la vainilla
1h
Parmentier de batata y pato confitado
50min
Crema tibia de espárragos con berberechos
5min
Espaguetis negros con langostino y salsa de parmesano
45min
Vichyssoise de calabacín con huevo mollet y sus chips
1h 30min
Pizza nero di sepia con pulpo y pesto de almendra
25min
Crema fría de espárragos blancos con berberechos
5min