Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 spicchi di aglio
- 4 rametti di timo fresco, le foglioline
- 20 g di sale
- 4 grani di pepe rosa
- 3 cosce di anatra (con pelle e osso)
-
1100
g di grasso d'anatra sciolto (vedere consiglio)
veya 1000 g di strutto sciolto (vedere consiglio) - miele q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1935.3 kJ / 462.5 kcal
- Protein
- 48.2 g
- Karbonhidrat
- 4.1 g
- Yağ
- 28.4 g
- Doymuş Yağ
- 3 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 2213.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Straccetti di pollo con noodles e verdure
45min
Spezzatino speziato con chips di patata americana a Cottura Lenta (TM6)
16 Std. 30 Min
Menù: Zuppa di patate e funghi; vitello ripieno con patate al forno e verdure, tiramisù al mandarino
2 Std.
Sovracosce sottovuoto di pollo in salsa Teriyaki
2h 10min
Rassolnik (zuppa di cetriolini)
1h 20min
Caldo poblano
35min
Carbonada
1h
Petto d'anatra sottovuoto con salsa alle ciliegie
2 godz. 40 min
Cavolo fermentato
48h 30min
Zighinì (Stufato di manzo)
50min
Torta tres leches (torta ai tre latti)
2 Std.
Ramen giapponese (TM6)
5 Std.