Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 spicchi di aglio
- 4 rametti di timo fresco, le foglioline
- 20 g di sale
- 4 grani di pepe rosa
- 3 cosce di anatra (con pelle e osso)
-
1100
g di grasso d'anatra sciolto (vedere consiglio)
veya 1000 g di strutto sciolto (vedere consiglio) - miele q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1935.3 kJ / 462.5 kcal
- Protein
- 48.2 g
- Karbonhidrat
- 4.1 g
- Yağ
- 28.4 g
- Doymuş Yağ
- 3 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 2213.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cozze al vapore con porri e latte di cocco
45min
Korma di cavolfiore a Cottura Lenta
2ωρ. 20 λεπτ.
Brew zenzero e limone
1h
Impepata di cozze con salsa al burro bianco
45min
Sovracosce sottovuoto di pollo in salsa Teriyaki
2 Std. 10 Min
Costine di manzo a Cottura Lenta con salsa ai fichi
4h 55min
Alette di pollo agrodolci Sottovuoto con patate
5 godz. 45 min
Ombrina al vapore, verdure e riso pilaf
45min
Costine di maiale in agrodolce
50 min
Stufato caraibico con tortino di riso a vapore
9 godz. 15 min
Ossobuco Sottovuoto
12h 40min
Bollito misto alla milanese
5 Std.