Risotto med Karl Johan svampe

Risotto med Karl Johan svampe

2.7 3 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 35 dk
4 portioner

Malzemeler

  • persille, frisk
    1 bundt
  • skalotteløg skåret i halve
    30 g
  • Karl Johan-svampe, friske renset og skåret i mindre stykker
    300 g
    40 g champignon, tørrede, renset og skåret i mindre stykker
  • ekstra jomfruolivenolie
    30 g
  • risottoris (Carnaroli, Arborio eller Parboiled 14 minutters tilberedningstid)
    320 g
  • hvidvin, tør
    60 g
  • salt
    1 tsk
    1 tsk med top oksebouillon
  • vand
    800 g
  • smør, usaltet skåret i mindre stykker
    30 g

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Protein 8.1 g
Kalori 1861 kJ / 444 kcal
Yağ 14.4 g
Lif 2.1 g
Karbonhidrat 69.5 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...

Tümünü göster