Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Vorteig
- 80 g Milch
- ¼ Würfel frische Hefe (ca. 10 g)
- 1 TL Zucker
- 130 g Weizenmehl
- Wasser, lauwarm, zum Bedecken
Teig
- 120 g Zucker
- 1 Stück Zitronenschale
- 1 Stück Orangenschale (ohne das Weisse) (1 x 4 cm), dünn abgeschält
- 60 g Milch
- 70 g Butter, weich, in Stücken
- 2 Eier
- ½ Würfel frische Hefe (ca. 20 g)
- 30 g Orangenblütenwasser (siehe Tipp)
- 450 g Weizenmehl
- 1 Prise Salz
Fertigstellung
- 1 Ei, verquirlt
- 100 - 150 g kandierte Früchte, gemischt, in kleinen Stücken, nach Geschmack
- 30 g Mandeln, gehobelt
- 50 g Zucker (mit etwas Wasser befeuchtet)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1268 kJ / 303 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 51 g
- Yağ
- 8 g
- Lif
- 1.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Vollkorn-Fladenbrot
2 godz. 30 min
St. Galler Bürli
26h 30 min
1.- August-Weggen
1 godz. 10 min
Pavlova-Torte mit gemischten Beeren
5 Std. 30 Min
Madeleines
1 godz.
Cantucci
1 godz. 50 min
Haselnuss-Glacé
6h 20 min
Waadtländer Kreuzbrot
13 godz. 30 min
Konditorcreme
15min
Jogurt-Brötli mit Sesam
1hod. 30min
UrDinkel Brot
11 godz.
Sonntagszöpfe Zweierlei
2 Std. 10 Min