Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
250
g d'huile de pépins de raisin, à température ambiante
veya 250 g d'huile neutre, par exemple carthame, canola, à température ambiante - 1 jaune d'œuf, à température ambiante
-
15
g de vinaigre de vin blanc
veya 15 g de vinaigre blanc - 1 c. à thé d'eau
- 1 c. à thé de moutarde de Dijon
- ½ c. à thé de sel
- 1 pincée de poivre blanc moulu
- Besin Değeri
- şuna göre 255 g
- Kalori
- 9453.7 kJ / 2259.5 kcal
- Protein
- 2.3 g
- Karbonhidrat
- 0.6 g
- Yağ
- 253.7 g
- Doymuş Yağ
- 25.3 g
- Lif
- 0.2 g
- Sodyum
- 1224.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Steak de bœuf sous-vide, sauce béarnaise
2 godz. 20 min
Vinaigrette aux herbes et à l'ail
10 Min
Guacamole
5min
Crème fouettée
10 Min
Antonio Bachour: Fondue au fruit de la passion, brioche et fruits tropicaux (métrique)
4 Std. 30 Min
Guacamole (TM5/6 Metric)
5min
Pâte à tarte traditionnelle
15 Min
Salsa à la mexicaine
1h 25min
Frites (Paul) Métrique
1h 15 min
Risotto au parmesan (TM6 Métrique)
30min
Sauce pour salade César
10 Min
Pâte à pizza (TM5/6 Metric)
1h