Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Rindfleischfüllung
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 20 g Öl
- 320 - 350 g Rindsfleisch, ohne Knochen, gekocht, in Stücken (siehe Tipp)
- 40 - 50 g Rüebli, gekocht, in Stücken (siehe Tipp)
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer, gemahlen
-
¼ - ½
TL Majoran, getrocknet, nach
Belieben
Pierogi und Fertigstellung
- 250 g Wasser und mehr zum Kochen
- 1 Ei
- 20 g Öl
- 560 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 Prise Salz zum Kochen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2006 kJ / 479 kcal
- Protein
- 20 g
- Karbonhidrat
- 74 g
- Yağ
- 12 g
- Lif
- 3.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto Bolognese
45min
Butter Chicken
50min
Menü: Gefülltes Schweinsnierstück mit Kartoffel-Pastinaken-Stampf, Mandarinen-Gugelhopf
2h 30min
Bananen mit Kokos-Zimt-Sauce
30min
Osterkuchen
1h 55min
Poulet auf roten Peperoni
1 godz. 5 min
Bohneneintopf mit Fleischbällchen
45min
Kaffee-Granita
8h 10 min
Honig-Glace
17 Std. 45 Min
Fleischbällchen in spanischer Sauce
55min
Chinesische Nudelsuppe
1h 35min
Himbeer-Orangen-Glacé
5h 10min