Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Rindfleischfüllung
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 20 g Öl
- 320 - 350 g Rindsfleisch, ohne Knochen, gekocht, in Stücken (siehe Tipp)
- 40 - 50 g Rüebli, gekocht, in Stücken (siehe Tipp)
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer, gemahlen
-
¼ - ½
TL Majoran, getrocknet, nach
Belieben
Pierogi und Fertigstellung
- 250 g Wasser und mehr zum Kochen
- 1 Ei
- 20 g Öl
- 560 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 Prise Salz zum Kochen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2006 kJ / 479 kcal
- Protein
- 20 g
- Karbonhidrat
- 74 g
- Yağ
- 12 g
- Lif
- 3.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Hackfleischbällchen mit Tomatensauce
45 min
Spicy-BBQ-Rub
5min
Gefülltes Curry-Poulet-Brot
2 Std. 45 Min
Fruchtsorbet, schnell
10 Min
Bolognese Sauce
3 Std. 15 Min
Indisches Lammcurry
1 godz. 30 min
Chili con carne
40 min
Fleischpasteten
3 Std.
Hackbällchen in Tomatensauce mit Kartoffelstock (8 Portionen)
1 godz. 30 min
Essiggurken-Suppe (Rassolnik)
1 godz. 20 min
Rindsfleischtopf mit Kartoffeln und Nudeln
1 Std. 40 Min
Griechischer Eintopf
45 min