Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g Pouletbrustfilets, ohne Haut (ca. 2 Stück)
- 10 g Sojasauce, hell
- ¼ TL weisser Pfeffer, gemahlen
- 3 Eier
- 1560 g Wasser
- 2 TL Salz
- 50 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 2 - 3 Knoblauchzehen
- 30 g Öl
- 300 g Reis, gewaschen
-
1
geh. TL Hühnerbouillon Paste
veya 1 Würfel Hühnerbouillonwürfel (für 0,5 l) - 2 Pandanusblätter (siehe Tipp)
- 50 g Zwiebeln, in Würfeln
- 70 g Kartoffeln, in Würfeln
- 70 g Tomaten, in Würfeln
- 120 g Rüebli, in Würfeln
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2663 kJ / 637 kcal
- Protein
- 31 g
- Karbonhidrat
- 72 g
- Yağ
- 24 g
- Doymuş Yağ
- 7 g
- Lif
- 4 g
- Sodyum
- 1488 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Menü: Gefülltes Schweinsnierstück mit Kartoffel-Pastinaken-Stampf, Mandarinen-Gugelhopf
2h 30min
Lauch dünsten (200 g)
20min
Schweinsnierstück mit Katoffelstock
1 Std. 30 Min
Zitronen-Knoblauch-Fisch
2u. 20min
Erbsen mit Schinken
30min
Gebackene Kartoffelpurée Monster
2u. 5min
Menü: Forellenfillet mit Spargel-Rahmgemüse, Reis und Fruchteis
1h
Teriyaki-Pouletschenkel
2u. 5min
Lachs mit Spargeln, Reis und Zitronen-Hollandaise
45min
Poulet-Süsskartoffel-Galette
1u. 55min
Gemüsereis mit Fleisch
50min
Forellen mit Gemüsereis
45min