Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta strüdel
- 370 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 uovo
- 40 g di olio di semi di mais
- 120 - 130 g di acqua
Ripieno
- 750 g di mele renette, sbucciate e a fettine sottili
- 15 g di succo di limone, spremuto fresco
- 15 g di Rum
- 15 g di scorza di limone grattugiata
- 80 - 100 g di zucchero
- 40 g di uvetta
-
150
g di gherigli di noci frantumati
veya 150 g di pinoli - 1 cucchiaino di cannella in polvere
- 70 g di pangrattato
- 50 g di burro
- 1 tuorlo sbattuto
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fetta
- Kalori
- 1447.8 kJ / 346 kcal
- Protein
- 6.2 g
- Karbonhidrat
- 45.2 g
- Yağ
- 16.6 g
- Doymuş Yağ
- 3.7 g
- Lif
- 2.4 g
- Sodyum
- 26.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Torta frangipane alle mele
2 Std. 20 Min
Pan brioche alle castagne e cioccolato fondente
4 Std.
Mini Linzer torte (senza glutine)
2h
Crostata alle ciliegie
2h
Crostata mele e cannella
1h 20min
Strüdel pere e cioccolato con zabaione alla grappa
2h
Gubana
3 godz. 45 min
Focaccia dolce veneta (Fugassa)
7hod.
Strudel di mele
1h 35min
Pane alla zucca con uvetta
19h
Strangolapreti alla trentina
4 Std.
Pane valdostano noci, uvetta e fichi
6 Std.