Cihazlar ve Aksesuarlar
Risotto met eekhoorntjesbrood
Hazırlık 10 dk
Toplam 35 dk
4 porties
Malzemeler
-
verse peterselie1 bos
-
sjalotten gehalveerd30 g
-
40 g gedroogd eekhoorntjesbrood, in water gedrenkt en uitgeperstverse eekhoorntjesbrood schoongemaakt, in stukken300 g
-
extra vergine olijfolie30 g
-
risottorijst (Carnaroli, Arborio of Parboiled 14 minuten kooktijd)320 g
-
droge witte wijn60 g
-
water800 g
-
1 volle tl vleesbouillonpastazout1 tl
-
boter in stukken30 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portie
Protein
8.1 g
Kalori
1861 kJ /
444 kcal
Yağ
14.4 g
Lif
2.1 g
Karbonhidrat
69.5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Traditionele recepten
47 Tarif
Benelüks
Benelüks
Bunları da beğenebilirsiniz...
Romige Feta Dip
Değerlendirme yok
De eerste hap: Vis, Aardappelen, Bloemkool en Erwtenpuree
Değerlendirme yok
Menu: Spaghetti in Notensaus en Ham Wraps met Groenten
Değerlendirme yok
Ravioli Soep met Rundsvlees
Değerlendirme yok
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Değerlendirme yok
Spiesje van konijn, appel en pruim
1sa
Champagne gelei
Değerlendirme yok
Aubergine en Comté kaasgratin - Frozen yoghurt met aardbeien en basilicum
Değerlendirme yok
Op Thaise wijze gebakken vis in bananenblad met gemengde salade
1sa
Speculoos druiven tiramisu
1sa
Beef Wellington
10sa 10 dk
Forelmousse
5 dk