Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 250 g farinha integral
- 1 ½ c. chá de sal marinho
- 1 ½ c. chá de bicarbonato de sódio
- 450 g leitelho (buttermilk - ver dica)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fatia
- Kalori
- 521 kJ / 124.5 kcal
- Protein
- 4.4 g
- Karbonhidrat
- 24.6 g
- Yağ
- 0.7 g
- Doymuş Yağ
- 0.2 g
- Lif
- 0.8 g
- Sodyum
- 348.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pãezinhos macios de leite
1 Std. 45 Min
Pão de Aveia e Sementes
1 Std. 45 Min
Pão rústico de azeitona
3 Std. 15 Min
Pão de forma
1 godz. 35 min
Pão de espelta
1 Std. 45 Min
Pão de cinco sementes
1 Std. 50 Min
Pão de forma
3 Std.
Pão alentejano
3h 20min
Brioche de abóbora
2 Std.
Pão rápido
1h
Pão com sementes e aveia
5h 30min
Pão alemão
2 Std.