Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Himbeersauce
-
200
g Himbeeren, frisch
veya 200 g Himbeeren, TK, aufgetaut - 100 g Zucker
- 20 g Zitronensaft
Pavlova
- 330 g Zucker
- 250 g Eiweiß (ca. 8 Eiweiß), zimmerwarm
- 1 Prise Weinstein-Backpulver
- 1 TL Essig
- 1 TL Vanilleextrakt
- 2 EL Speisestärke (20 g)
Himbeersahne und Fertigstellung
- 600 g Sahne
-
20
g Himbeeren, frisch
veya 20 g Himbeeren, TK, aufgetaut und abgetropft - 500 g Beeren, gemischt, frisch, nach Wunsch in Stücken
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1451 kJ / 345 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 43 g
- Yağ
- 18 g
- Doymuş Yağ
- 11.4 g
- Lif
- 3 g
- Sodyum
- 90.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bukarest - Papanasi
45 Min
Beeren-Zitronen-Pavlovas
1 godz. 20 min
Himbeer-Baiser-Rolle
1 godz.
Zitronen-Macarons mit Lemon Curd und Joghurt-Ganache
2 godz. 30 min
Pavlova mit Früchten
3h 50min
Zitronen-Baiser-Torte
2 Std. 10 Min
Festtags-Pavlova
3 Std. 30 Min
Rosa Schokoladen-Kokos-Choux (Windbeutel)
3hod. 15min
Pavlova-Torte mit gemischten Beeren
5 Std. 30 Min
Ribisel-Pavlova
2 godz. 50 min
Rhabarber-Himbeer-Pavlova
3hod.
Crème Pâtissière
15min