Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Fleischfüllung
- 400 g Schweinehackfleisch
- 1 TL Salz
- 15 g Zucker
- ½ TL weißer Pfeffer
- 1 TL Sesamöl
- 15 g Sojasauce
- 50 g Wasser
Teig und Fertigstellung
- 350 g Wasser
- 15 g Zucker
- 1 TL Trockenhefe
- 500 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- ½ TL Salz
- 2 EL Öl
- 1 TL schwarzer Sesam
- 15 g Frühlingszwiebel, in feinen Ringen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 640 kJ / 153 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 21 g
- Yağ
- 5 g
- Doymuş Yağ
- 12 g
- Lif
- 0.6 g
- Sodyum
- 124 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gefüllte Blinis
55 Min
Tschebureki
1h 20min
Wareniki mit Quark-Kirsch-Füllung
2 Std.
Gebratene Teigtaschen mit Rindfleischfüllung (牛肉馅饼)
1h
Jiaozi
1h 30min
Täschchen mit Kohl und Schweinefleisch
1h 35min
Piroschki mit Möhren-Füllung
4h 10min
Teigtäschchen mit Zucchini und Geflügelhackfleisch (饺子)
1h 10min
Khachapuri - georgische Käse-Ei-Brote
2 Std.
Baozi (gedämpfte Teigtaschen) (包子)
1h 40 min.
Kreppel
1h
Pelmeni mit Meerrettich-Dip
1h 45min