Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pastry
- 200 g unsalted butter, at room temperature, plus extra to grease
- 150 g white sugar
- 1 lemon, zest only, no white pith
- 1 egg
- 1 egg yolk
- 1 pinch sea salt
- 400 g plain flour
- 3 tsp baking powder
Filling
- 700 g quince paste, cut into pieces (see Tips)
- 70 g sweet wine (e.g. Port, Marsala, brandy)
Assembly
- 1 egg white, lightly beaten, to brush
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2863.4 kJ / 684.4 kcal
- Protein
- 6.8 g
- Karbonhidrat
- 115.6 g
- Yağ
- 21.8 g
- Doymuş Yağ
- 13.3 g
- Lif
- 1.6 g
- Sodyum
- 169.4 mg
Alternatif tarifler
Salted Chocolate Caramel Fudge
2 Std. 40 Min
Apple and date cake
1h 30min
Mini Jamaican style ginger bundts
25min
Quince paste
4h 10min
Rhubarb and ginger crème brûlée
7 Std. 30 Min
Almond milk jellies with fruit coulis
4 godz. 55 min
Roasted carrot dip
1h
Green fig and lime marmalade
1 Std. 10 Min
Almond shortcrust pastry
35min
Apple tea cakes
1 Std. 10 Min
Quick fruit cake
2h
Orange and almond cake
2u. 20min