Cihazlar ve Aksesuarlar
Pastelera de choclo (corn pudding)
Hazırlık 10 dk
Toplam 1sa
6 portions
Malzemeler
-
frozen sweetcorn kernels1000 g
-
fresh basil leaves6
-
onions cut into quarters450 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
paprika to taste1 - 2 tsp
-
unsalted butter to grease
-
sea salt2 tsp
-
sugar plus extra to sprinkle45 g
-
milk100 g
-
ground black pepper1 pinch
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
662.9 mg
Protein
7 g
Kalori
1204.1 kJ /
287.8 kcal
Yağ
11.4 g
Lif
4.8 g
Doymuş Yağ
2 g
Karbonhidrat
46.7 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Then, Now, Always - 50th Anniversary cookbook
50 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Pistachio 'crème brûlée'
3sa 20 dk
Homemade Sour Cream
16sa 30 dk
Fruit Platter with Lemon and Honey Dressing
15 dk
Corn Pudding - Pastelera de Choclo
1sa
Dulce de Leche
7sa 35 dk
Argentinian Alfajores
1sa 10 dk
Pisco Sour
10 dk
Duck foie gras
24sa
Pisco Sour
10 dk
Budín de Pan Cubano (Bread Pudding)
3sa
Sabayon
15 dk
Polvorones - Wedding Cookies
1sa 30 dk