Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Streifen Orangenschale, unbehandelt (1 x 3 cm), dünn abgeschält
- 60 g brauner Zucker
- 120 g Butter, in Stücken
- 50 g Haferflocken, zart
- 150 g Mehl
- 1 Prise Salz
-
50
g Rotwein (siehe Tipp)
veya 50 g Portwein (siehe Tipp) - 500 g Blaubeeren
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2256 kJ / 539 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 70 g
- Yağ
- 26 g
- Doymuş Yağ
- 16 g
- Lif
- 5.4 g
- Sodyum
- 47 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Birnen-Mandel-Zwiebel-Quiche
1 godz. 30 min
Birnentarte
2 Std.
Haferflockenküchlein mit Himbeeren und Kokos
35 min
Rosmarin-Zitronen-Sauce
48 Std.
Mallorquinischer Mandelkuchen
1 godz. 30 min
Butterscotch-Pudding-Pie mit Amaretto-Schoko-Sahne
7h
Cappuccino-Törtchen
1 godz. 5 min
Pflaumen-Clafoutis
1 Std. 15 Min
Mediterranes Pane Bianco
2 Std.
Apfeltarte
1 Std.
Joghurtkuchen mit Ras el Hanout
1 Std. 15 Min
Baskenkuchen (Gâteau basque)
2 Std.