Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (stagionatura 24 mesi)
- 100 g di mandorle pelate
- 10 - 15 foglioline di menta fresca (circa 5 g)
- 50 g di scalogno a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di panna (min. 30% di grassi), fresca
- 50 g di latte
- ½ cucchiaino di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Ricetta completa
- Kalori
- 6488 kJ / 1551 kcal
- Protein
- 45 g
- Karbonhidrat
- 14.9 g
- Yağ
- 146.2 g
- Doymuş Yağ
- 45.4 g
- Lif
- 13.2 g
- Sodyum
- 1376.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Uova in cocotte in salsa saporita
30min
Pesto di pistacchi e speck
20 Min
Granita alle mandorle e lime
10 Min
Trofie pesto di pistacchi e arancia
20 Min
Crema al pistacchio
20 Min
Tortine al limone e rosmarino
1h 30min
Pesto di erbe aromatiche e burrata
15 Min
Pesto di carote e noci
10 Min
Pesto di rucola e avocado
15 Min
Tagliatelle al pesto di pistacchio e limone
30min
Gelo di anguria
3h 30min
Spiedini di pollo con salsa allo yogurt e kiwi
1h 10min