Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g de cebolla roja en cuartos
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 150 g de vino tinto
- 50 g de agua
- ½ cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimientas variadas recién molidas
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Receta completa
- Kalori
- 1470 kJ / 352 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 17.5 g
- Yağ
- 30 g
- Lif
- 4.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Judías verdes con higaditos al Pedro Ximénez
30min
Salsa verde
20 Min
Gulash con cerveza
1h 10min
Reducción de vino oloroso Pedro Ximenez
15min
Salsa de limón para carnes blancas
5 Min
Salsa vizcaína
40 Min
Salsa bearnesa
15min
Salsa vizcaína
40 Min
Estofado de ciervo con setas
1 Std.
Guarrito extremeño
50 Min
Paté de higaditos de pollo
4h 15min
Riñones al jerez
1 Std.