Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g de cebolla roja en cuartos
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 150 g de vino tinto
- 50 g de agua
- ½ cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimientas variadas recién molidas
- Besin Değeri
- şuna göre 35 g
- Kalori
- 206 kJ / 49 kcal
- Protein
- 0.3 g
- Karbonhidrat
- 2.7 g
- Yağ
- 3 g
- Doymuş Yağ
- 0.5 g
- Lif
- 0.4 g
- Sodyum
- 118.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Albóndigas de atún con salsa teriyaki
30 Min
Salsa de carne. Verduras al vapor
50min
Redondo en costra de aromáticas con salsa de carne
1 godz. 40 min
Salsa de limón para carnes blancas
5min
Salsa Chorón (Espesar)
20min
Chocolate & kumquats
40 dk
Guarnición de cebolla roja y manzana
30 Min
Guarnición de puerros caramelizados al whisky
20min
Pollo al vino tinto (Coq au vin)
9 godz.
Pasta con salsa de hinojo al limón
30 Min
Setas a la crema
20min
Langostinos con ajo y limón
15min