Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Masa madre de trigo
- 150 g agua
- 20 g de pie de masa de trigo
- 150 g de harina de fuerza
Masa principal
- 200 g de agua fría
- 400 g de harina de fuerza
- 1 trozo de levadura prensada fresca del tamaño de un guisante (1 g)
- 15 g de aceite de oliva (y algo más para engrasar)
- 2 cucharaditas de sal (10-12 g)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidad
- Kalori
- 3071 kJ / 734 kcal
- Protein
- 22.4 g
- Karbonhidrat
- 135.7 g
- Yağ
- 9.7 g
- Doymuş Yağ
- 1.2 g
- Lif
- 4.9 g
- Sodyum
- 1594.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chapata con masa madre
17 Std.
Baguettes parisiennes
15 Std. 30 Min
Pan Venecia
17 Std. 10 Min
Panecillos de trigo y centeno con masa madre
15h 20min
Pan de molde con masa madre
16h 45 min
Pan de molde con semillas de amapola
2 godz. 10 min
Pan pide integral (Pide ekmek)
2 godz. 40 min
Triángulos de bretzel
3h
Hogaza de centeno con masa madre en banneton
16h 45 min
Mini baguettes rústicas
16 Std. 30 Min
Pan de trigo con masa madre
15 Std.
Pan gallego con masa madre
15 Std. 30 Min