Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Soaker caliente
- 170 g de granos de centeno
- 255 g de agua
Masa madre de centeno
- 330 g de agua
- 15 g de pie de masa de centeno
- 255 g de harina integral de centeno
Masa principal
- 2 cucharaditas de aceite para engrasar
- 85 g de agua fría
- 15 g de levadura prensada fresca
-
255
g de harina integral de centeno
veya 255 g de harina de centeno - 170 g de harina de espelta
- 2 cucharaditas de sal (10-12 g)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Receta completa
- Kalori
- 12939 kJ / 3092 kcal
- Protein
- 105 g
- Karbonhidrat
- 645.3 g
- Yağ
- 25.1 g
- Doymuş Yağ
- 2.8 g
- Lif
- 109.2 g
- Sodyum
- 4792.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bollo de pan con pipas de girasol y lino
16 Std.
Panecillos de espelta
16h 30min
Panecillos de trigo y centeno con masa madre
15 Std. 20 Min
Hogaza mediterránea con masa madre, queso y salvia
16 Std.
Pan de molde con masa madre
16 godz. 45 min
Pan de centeno y manteca
16 Std.
Panecillos de avellanas
15 Std. 30 Min
Pan de trigo con masa madre
15 Std.
Pan de calabaza y arándanos con masa madre
16hod. 20min
Pan rústico de higos y aceitunas
2 Std. 15 Min
Pan gallego con masa madre
15 Std. 30 Min
Pan payés con masa madre
16 Std.