Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Soaker caliente
- 170 g de granos de centeno
- 255 g de agua
Masa madre de centeno
- 330 g de agua
- 15 g de pie de masa de centeno
- 255 g de harina integral de centeno
Masa principal
- 2 cucharaditas de aceite para engrasar
- 85 g de agua fría
- 15 g de levadura prensada fresca
-
255
g de harina integral de centeno
veya 255 g de harina de centeno - 170 g de harina de espelta
- 2 cucharaditas de sal (10-12 g)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidad
- Kalori
- 12939 kJ / 3092 kcal
- Protein
- 105 g
- Karbonhidrat
- 645.3 g
- Yağ
- 25.1 g
- Doymuş Yağ
- 2.8 g
- Lif
- 109.2 g
- Sodyum
- 4792.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pan integral de centeno y espelta con masa madre
23 Std. 30 Min
Pan retorcido con masa madre
16 Std.
Mezcla de especias para panes rústicos
5 Min
Bollo de pan con pipas de girasol y lino
16 Std.
Pan de yogur (larga fermentación)
16 Std. 10 Min
Hogaza de centeno y espelta con suero de leche
17h
Pan persa (Naan barbari) - Irán
2 Std. 45 Min
Panecillos de espelta
16h 30min
Masa madre en polvo
24 godz. 10 min
Pan de centeno y manteca
16 Std.
Pan de trigo con masa madre
15h
Pan de espelta
2 Std. 20 Min