Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Soaker caliente
- 170 g de granos de centeno
- 255 g de agua
Masa madre de centeno
- 330 g de agua
- 15 g de pie de masa de centeno
- 255 g de harina integral de centeno
Masa principal
- 2 cucharaditas de aceite para engrasar
- 85 g de agua fría
- 15 g de levadura prensada fresca
-
255
g de harina integral de centeno
veya 255 g de harina de centeno - 170 g de harina de espelta
- 2 cucharaditas de sal (10-12 g)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidad
- Kalori
- 12939 kJ / 3092 kcal
- Protein
- 105 g
- Karbonhidrat
- 645.3 g
- Yağ
- 25.1 g
- Doymuş Yağ
- 2.8 g
- Lif
- 109.2 g
- Sodyum
- 4792.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pan de molde 100% integral con masa madre
15 Std.
Panecillos de trigo y centeno con masa madre
15 Std. 20 Min
Hogaza de centeno y espelta con suero de leche
17 Std.
Pan de trigo, centeno y maíz
3h
Panecillos de espelta
16 Std. 30 Min
Hogaza de centeno con masa madre en banneton
16 godz. 45 min
Masa madre en polvo
24h 10min
Pan integral de centeno y espelta con masa madre
23 Std. 30 Min
Pan de trigo con masa madre
15 Std.
Pan de espelta
2 Std. 20 Min
Masa madre de centeno
96 Std. 20 Min
Pan gallego con masa madre
15 Std. 30 Min