Pan corsario doble

Pan corsario doble

3.7 3 değerlendirme
Hazırlık 30 dk
Toplam 15sa 20 dk
1 unidad

Malzemeler

Soaker caliente
  • 170 g de granos de centeno
  • 255 g de agua
Masa madre de centeno
  • 330 g de agua
  • 15 g de pie de masa de centeno
  • 255 g de harina integral de centeno
Masa principal
  • 2 cucharaditas de aceite para engrasar
  • 85 g de agua fría
  • 15 g de levadura prensada fresca
  • 255 g de harina integral de centeno
    255 g de harina de centeno
  • 170 g de harina de espelta
  • 2 cucharaditas de sal (10-12 g)

Zorluk

ileri seviye


Besin Değeri şuna göre 1 unidad

Sodyum 4792.1 mg
Protein 105 g
Kalori 12939 kJ / 3092 kcal
Yağ 25.1 g
Lif 109.2 g
Doymuş Yağ 2.8 g
Karbonhidrat 645.3 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...