Pan integral de centeno y espelta con masa madre

Pan integral de centeno y espelta con masa madre

5.0 4 değerlendirme
Hazırlık 40 dk
Toplam 23sa 30 dk
1 unidad

Malzemeler

Soaker
  • 3 - 4 cucharaditas de psyllium (5 g)
  • 25 g de pan rallado
  • 40 g de pipas de girasol
  • 40 g de pipas de calabaza
  • 200 g de agua
Masa madre de centeno
  • 280 g de agua
  • 10 g de pie de masa de centeno
  • 220 g de harina integral de centeno
Masa principal
  • 1 cucharadita de aceite para engrasar
  • 210 g de harina integral de centeno
  • 150 g de harina de espelta
  • 100 g de agua
  • 2 cucharaditas de sal (10-12 g)
  • 2 cucharaditas de semillas de hinojo (isteğe bağlı)
  • 15 g miel
  • 1 cucharada aceite de girasol

Zorluk

ileri seviye


Besin Değeri şuna göre 1 unidad

Sodyum 4937.8 mg
Protein 93.2 g
Kalori 11965 kJ / 2859 kcal
Yağ 70 g
Lif 88.1 g
Doymuş Yağ 9.1 g
Karbonhidrat 494.3 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...