Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Masa madre de manzana y trigo
- 150 g de agua
- 15 g de pie de masa de manzana y trigo
- 150 g de harina de fuerza
Masa principal
- 40 g de aceite de oliva (y algo más para engrasar)
- 175 g de agua fría
- 300 g de sémola de trigo duro fina
- 5 g de levadura prensada fresca
- 2 cucharaditas de sal (10-12 g)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidad
- Kalori
- 8375 kJ / 2001 kcal
- Protein
- 62.1 g
- Karbonhidrat
- 330.3 g
- Yağ
- 55.2 g
- Doymuş Yağ
- 7.7 g
- Lif
- 45.1 g
- Sodyum
- 4755.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Masa madre de manzana y trigo
48h 20min
Baguettes parisiennes
15h 30min
Hogaza de trigo, centeno y especias con masa madre
16 Std. 30 Min
Panecillos de trigo y centeno con masa madre
15h 20 min
Pan de molde con masa madre
16 godz. 45 min
Hogaza de centeno y espelta con suero de leche
17h
Hogaza mediterránea con masa madre, queso y salvia
16 godz.
Pan payés con masa madre
16 godz.
Pan de centeno y manteca
16 godz.
Mini baguettes rústicas
16 Std. 30 Min
Pan de trigo con masa madre
15h
Pan gallego con masa madre
15h 30min