Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g de vino oloroso Pedro Ximénez
- 80 g de azúcar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Receta completa
- Kalori
- 1417 kJ / 339 kcal
- Protein
- 0.1 g
- Karbonhidrat
- 80.1 g
- Yağ
- 0 g
- Lif
- 0 g
Alternatif tarifler
Cocochas y rúcula en tempura con salsa de piquillos
45min
Foie de pato
33hod.
Berberechos al vapor con lima
20min
Velouté de carabineros con vino Manzanilla
1h
Mousse de foie y queso de cabra con manzanas caramelizadas
5 Std. 45 Min
Helado de pimientos del piquillo confitados con ajoblanco
4 Std. 15 Min
Tarta de limón (Oriol Balaguer)
5h
Timbales de salmón con salsa holandesa
45min
Flor de alcachofas confitadas con almejas en salsa verde
2h 20min
Salsa de Pedro Ximénez
35min
Steak tartare
30min
Emulsión de patata con pulpo
50 min