Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g de vino oloroso Pedro Ximénez
- 80 g de azúcar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Receta completa
- Kalori
- 1417 kJ / 339 kcal
- Protein
- 0.1 g
- Karbonhidrat
- 80.1 g
- Yağ
- 0 g
- Lif
- 0 g
Alternatif tarifler
Aceitunas rellenas de vermut sólido
1h 10min
Bacalao confitado con alioli de ajo negro
30min
Bacalao confitado con pimientos rojos y emulsión de pilpil
1h 10min
Pintxo de polvo de queso Idiazábal
10 Min
Crema de queso manchego con tomatitos y aceituna negra
30min
Foie de pato
33 godz.
Salsa de Pedro Ximénez
35min
Mousse de foie y queso de cabra con manzanas caramelizadas
5 godz. 45 min
Bombones de morcilla con puré de manzana
30min
Piruletas de parmesano y jamón
1h
Brandada de bacalao, pan rústico y aceite de perejil
1h 10min
Emulsión de patata con pulpo
50 Min