Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
200
g d'eau
veya 200 g de lait écrémé -
15
g de levure boulangère fraîche
veya 1 sachet de levure boulangère sèche - 210 g de farine de blé type 65, et un peu pour le plan de travail
- 200 g de semoule de blé dur fine
- 30 g d'huile d'olive
- ½ c. à café d'ail en poudre
- 1 c. à café de thym déshydraté
- 1 c. à café d'origan déshydraté
- ½ c. à café de sel
- 6 c. à soupe de fromage à tartiner
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2062 kJ / 488 kcal
- Protein
- 16 g
- Karbonhidrat
- 76 g
- Yağ
- 12 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 4 g
- Sodyum
- 184 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Soupe harira
40min
Boulettes d'agneau et pain batbout marocains
2 godz. 15 min
Harcha parfumé (pain à la semoule)
30 min
Boureks à la pomme de terre et viande hachée
1 godz. 30 min
Pain pide (pain turc)
2h
Pizza lahmacun à la turque
1 godz.
Gözleme aux épinards, à la mozzarella et à la menthe
2 godz. 15 min
Pains de semoule Matlouh
2 Std. 10 Min
Harira
7 Std.
Msemen
40min
Pains batbout marocains
1 godz.
Crêpes mille trous
1h 10min