Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
200
g d'eau
veya 200 g de lait écrémé -
15
g de levure boulangère fraîche
veya 1 sachet de levure boulangère sèche - 210 g de farine de blé type 65, et un peu pour le plan de travail
- 200 g de semoule de blé dur fine
- 30 g d'huile d'olive
- ½ c. à café d'ail en poudre
- 1 c. à café de thym déshydraté
- 1 c. à café d'origan déshydraté
- ½ c. à café de sel
- 6 c. à soupe de fromage à tartiner
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2062 kJ / 488 kcal
- Protein
- 16 g
- Karbonhidrat
- 76 g
- Yağ
- 12 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 4 g
- Sodyum
- 184 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cornes de gazelle, vanille et fleur d'oranger
1h 15min
Msemen
40 min
Harcha parfumé (pain à la semoule)
30 min
Crêpes mille trous
1h 10min
Pains batbout marocains
1h
Pains de semoule Matlouh
2h 10 min
Boulettes d'agneau et pain batbout marocains
2 Std. 15 Min
Pizza lahmacun à la turque
1h
Pain pide (pain turc)
2h
Briouats aux amandes, miel et graines de sésame
2h
Harira
7h
Boureks à la pomme de terre et viande hachée
1h 30min