Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Mantı-Teig
- 250 g Mehl
- 1 TL Salz
- 1 Ei
- 100 g Wasser
Joghurtsauce
- 3 Stängel Minze, abgezupft
- 2 Stängel Dill, abgezupft
- 1 Knoblauchzehe
- 250 g Joghurt, 3,5% Fett
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
Füllung und Fertigstellung
- 2 Stängel Petersilie, abgezupft
- 1 Knoblauchzehe
- 120 g Feta
- 1 Eigelb
- Öl zum Einfetten
- Mehl zum Bemehlen
- 500 g Wasser
- 50 g Butter
- 40 g Biber Salçası (Paprikamark)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2037 kJ / 487 kcal
- Protein
- 17 g
- Karbonhidrat
- 50 g
- Yağ
- 24 g
- Lif
- 2.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Wareniki mit Quark-Kirsch-Füllung
2 godz.
Khachapuri - georgische Käse-Ei-Brote
2 godz.
Teigtäschchen mit Zucchini und Geflügelhackfleisch (饺子)
1 Std. 10 Min
Nudelsäckchen mit Joghurtsauce - Mantı
1 godz. 45 min
California Roll (Inside-out-Sushi)
1 godz. 15 min
Tschebureki
1 Std. 20 Min
Piroggen mit Kartoffel-Quark-Füllung (Pierogi ruskie)
4 Std. 30 Min
St. Petersburg - Joschiki
2 Std. 55 Min
Gefüllte Blinis
55min
Piroschki mit Möhren-Füllung
4h 10min
Kreppel
1 godz.
Pelmeni mit Meerrettich-Dip
1 godz. 45 min