Antonio Bachour: Chocolate Passion Fruit Bonbons (Metric)
TM6 TM5

Antonio Bachour: Chocolate Passion Fruit Bonbons (Metric)

5.0 (1 değerlendirme)

Malzemeler

Preparing the Molds with Red Cocoa Butter

  • 60 g cocoa butter, red

Passion Fruit Ganache

  • 60 g passion fruit purée
  • 30 g glucose syrup (see Tip)
  • 115 g Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40% (see Tip)
    veya 115 g milk chocolate 40%, high quality chips or chunks

Chocolate Shell

  • 300 g Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40%, divided (see Tip)
    veya 300 g milk chocolate 40%, high quality chips or chunks, divided

Finishing the Chocolate Shell

  • 185 g Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40%, divided (see Tip)
    veya 185 g milk chocolate 40%, high quality chips or chunks, divided

Besin Değeri
şuna göre 1 piece
Kalori
707 kJ / 169 kcal
Protein
1 g
Karbonhidrat
22 g
Yağ
9 g
Doymuş Yağ
6 g
Lif
1 g
Sodyum
19 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler