Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Preparing the Molds with Red Cocoa Butter
- 60 g cocoa butter, red
Passion Fruit Ganache
- 60 g passion fruit purée
- 30 g glucose syrup (see Tip)
-
115
g Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40% (see Tip)
veya 115 g milk chocolate 40%, high quality chips or chunks
Chocolate Shell
-
300
g Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40%, divided (see Tip)
veya 300 g milk chocolate 40%, high quality chips or chunks, divided
Finishing the Chocolate Shell
-
185
g Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40%, divided (see Tip)
veya 185 g milk chocolate 40%, high quality chips or chunks, divided
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 707 kJ / 169 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 22 g
- Yağ
- 9 g
- Doymuş Yağ
- 6 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 19 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zebra bundt
1h 10min
Paris Brest
6h 40min
Ratatouille Galette (TM6)
1h 30min
Sambal Matah (Balinese Sambal)
20min
Braised Eggs
Žádné hodnocení
Chocolate and Caramel Millefeuille
3 Std. 50 Min
Rosewater madeleines
30min
Antonio Bachour: White Chocolate Raspberry Almond Cake
14 godz. 30 min
Gruyerè and black olive breads (Olivettes)
1h 40min
Creamy Turmeric Ginger Lemonade
5min
Cheesecake (baked)
7h 20min
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits
3h 40min