Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Preparing the Molds with Red Cocoa Butter
- 60 g cocoa butter, red
Passion Fruit Ganache
- 60 g passion fruit purée
- 30 g glucose syrup (see Tip)
-
115
g Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40% (see Tip)
veya 115 g milk chocolate 40%, high quality chips or chunks
Chocolate Shell
-
300
g Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40%, divided (see Tip)
veya 300 g milk chocolate 40%, high quality chips or chunks, divided
Finishing the Chocolate Shell
-
185
g Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40%, divided (see Tip)
veya 185 g milk chocolate 40%, high quality chips or chunks, divided
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 707 kJ / 169 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 22 g
- Yağ
- 9 g
- Doymuş Yağ
- 6 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 19 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Steamed Papaya Milk
50 menit
Mulled cider sorbet
5h 15min
Yogurt Custard Toast with Bacon
40 menit
Dragon's Beard Candy
2h 5 min.
Antonio Bachour: Chocolate Caramel Pudding Tarts (Metric)
6u. 10min
Antonio Bachour: Lemon Basil Tarts (Metric)
3 godz. 45 min
Crêpes
1j 15 menit
Crème pâtissière
15min
Tiramisu
5h 20min
Crème Pâtissière
15min
Pea Gazpacho
4h 15min
Chocolate volcanos
55 menit