Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pastry Dough
- 350 g all purpose white flour
- 115 g icing sugar
- 60 g almond flour
- ⅛ tsp salt
- 180 g butter, unsalted, diced, chilled
- 1 egg, large
- 1 egg yolk, from a large egg
- 1 tsp water, cold
Olive Oil Cake
- 200 g all purpose white flour
- 3 eggs, large
- 130 g extra virgin olive oil
- 100 g sugar
- 60 g whole milk
- 1 ½ tsp baking powder
Lemon Basil Cream
- 1 ½ sheets gelatin, silver grade (approx. 3.5 g)
- water, cold, to cover
- 4 eggs, large
- 140 g sugar
- 140 g butter, unsalted, diced
- 1 lemon, zest only, no white pith
- 140 g lemon juice, from 2 large lemons
- 8 - 10 fresh basil leaves, plus extra to decorate
Assembly
- 450 g berries, mixed, fresh, to decorate
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 2749 kJ / 657 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 70 g
- Yağ
- 38 g
- Doymuş Yağ
- 16 g
- Lif
- 3 g
- Sodyum
- 127 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Black Lemonade
144h
Butter Mochi with Pineapple Sherbet (Matthew Kenney) Metric
11h 40min
Antonio Bachour: Chocolate Raspberry Tarts (Metric)
3h 10min
Antonio Bachour: Chocolate Caramel Pudding Tarts
6h 10min
Antonio Bachour: Lemon Basil Tarts
3h 45min
Key Lime Madeleines
2 Std. 35 Min
Sopapilla
1 Std. 10 Min
Traditional crème brûlée
25h
Champagne crème brûlée
2óra 25p
Crème Caramel (Flan)
3 Std.
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits
3 Std. 40 Min
Classic madeleines
24 Std. 30 Min