Uyumlu sürümler
Vanilla Panna Cotta with Rhubarb Compote and a Ginger Crumb
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Ginger Crumb and Panna Cotta
- 80 g ginger biscuits (eg. Ginger Nut)
- 250 g whipping cream
- 250 g plain yoghurt
- 60 g caster sugar
- 4 gelatine leaves
- water, for soaking
- 1 vanilla pod
- neutral oil (e.g. sunflower oil, peanut oil), for greasing
Rhubarb Compote
- 1 orange, thin peelings of skin and juice
- 250 g rhubarb, cut in pieces (2 cm)
- 50 g caster sugar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1353 kJ / 323 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 33 g
- Yağ
- 19 g
- Doymuş Yağ
- 11 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 117 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Christmas mince pies
1 Std. 40 Min
Custard
15 min
Gooseberry and Ginger Biscuit Layers
25 Min
Bread Sauce
1h 25min
Gooseberry Curd
1h
Classic christmas fruit mince
1 Std. 10 Min
Stewed Rhubarb with Orange
10 min
Brandy Butter
10 min
Rhubarb Fool
1 Std. 10 Min
Rich Shortcrust Pastry
25 Min
Lemon Posset
2 Std. 40 Min
Summer Fruit Crumble with Crème Anglaise
1 Std. 10 Min