Uyumlu sürümler
Vanilla Panna Cotta with Rhubarb Compote and a Ginger Crumb
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Ginger Crumb and Panna Cotta
- 80 g ginger biscuits (eg. Ginger Nut)
- 250 g whipping cream
- 250 g plain yoghurt
- 60 g caster sugar
- 4 gelatine leaves
- water, for soaking
- 1 vanilla pod
- neutral oil (e.g. sunflower oil, peanut oil), for greasing
Rhubarb Compote
- 1 orange, thin peelings of skin and juice
- 250 g rhubarb, cut in pieces (2 cm)
- 50 g caster sugar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1353 kJ / 323 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 33 g
- Yağ
- 19 g
- Doymuş Yağ
- 11 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 117 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Smoked Mackerel Watercress Dip
5min
Rhubarb, Orange and Almond Cake
1hod. 30min
Rhubarb and ginger crème brûlée
7 Std. 30 Min
Stewed Rhubarb with Apple and Strawberries
20 min
Brandy Butter
10 min
Stewed Rhubarb with Orange
10 min
Smoked Mackerel Pâté
55 min
Rhubarb Fool
1 godz. 10 min
Lemon Posset
2h 40min
Bread Sauce
1 Std. 25 Min
Summer Fruit Crumble with Crème Anglaise
1 godz. 10 min
Spiced Red Cabbage
1 godz. 10 min