Uyumlu sürümler
Vanilla Panna Cotta with Rhubarb Compote and a Ginger Crumb
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Ginger Crumb and Panna Cotta
- 80 g ginger biscuits (eg. Ginger Nut)
- 250 g whipping cream
- 250 g plain yoghurt
- 60 g caster sugar
- 4 gelatine leaves
- water, for soaking
- 1 vanilla pod
- neutral oil (e.g. sunflower oil, peanut oil), for greasing
Rhubarb Compote
- 1 orange, thin peelings of skin and juice
- 250 g rhubarb, cut in pieces (2 cm)
- 50 g caster sugar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1353 kJ / 323 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 33 g
- Yağ
- 19 g
- Doymuş Yağ
- 11 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 117 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rich Shortcrust Pastry
25min
Curried Parsnip Soup
30min
Celeriac and Apple Soup
55min
Rhubarb Fool
1 Std. 10 Min
Bread Sauce
1 Std. 25 Min
Cauliflower Cheese
50min
Stewed Rhubarb with Ginger Wine Syllabub
1h 30min
Rhubarb Crumble
55min
Smoked Mackerel Pâté
55min
Christmas Bread Sauce
15min
Lemon Posset
2 Std. 40 Min
Summer Fruit Crumble with Crème Anglaise
1 Std. 10 Min