Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Zwiebel, halbiert
- 40 g Butter
-
50
g Pancetta, in Würfeln (5 mm) oder in Streifen (1 cm)
veya 50 g Speckwürfel - 500 g Zucchini, klein, in Scheiben (5 mm)
- 250 g Risottoreis
- 700 g Fleischbrühe, flüssig, heiß
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 EL Petersilie, gehackt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1764 kJ / 422 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 52 g
- Yağ
- 17 g
- Lif
- 2.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Steinpilz-Risotto
40 min
Fenchel-Risotto
40 min
Lachs mit Zitronenrisotto
40 min
Spinat-Risotto mit Ziegenkäse
35min
Kürbisrisotto
55min
Tomaten-Risotto
35min
Risotto mit Zucchini
40 min
G´schwindes Kürbisrisotto
25 Min
Kräuter-Risotto mit Räucherforelle
35min
Risotto mit Zucchini und Speck
35min
Petersilien-Risotto mit Roter Bete
35min
Lachs-Fenchel-Risotto
25 Min