Risotto ai carciofi
TM6 TM5

Risotto ai carciofi

4.4 (274 değerlendirme)

Malzemeler

  • 40 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
  • 40 g di scalogno
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 150 g di carciofi mondati (300 g se da pulire) a spicchi
  • 320 g di riso Carnaroli
  • 60 g di vino bianco secco
  • 800 - 820 g di acqua
  • 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
    veya 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale fatto in casa
  • ½ - 1 cucchiaino di sale, a piacere
  • 20 g di burro

Besin Değeri
şuna göre 1 porzione
Kalori
1930 kJ / 461.3 kcal
Protein
10.6 g
Karbonhidrat
91 g
Yağ
17.9 g
Doymuş Yağ
6.3 g
Lif
3.7 g
Sodyum
132.1 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler