Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Crema de vainilla
- 2 hojas de gelatina
- 500 g de leche
- 100 g de azúcar
- 40 g de harina de repostería
- 10 g de maicena
- 6 yemas
-
1
vaina de vainilla (solo la raspadura)
veya 1 sobre de azúcar vainillado - 1000 g de agua
Hojaldre
- 200 g de harina de repostería
- 200 g de mantequilla congelada en trozos de 1-2 cm
- 90 g de agua helada
- 1 pellizco de sal
Montaje
- 1 - 2 cucharadas de azúcar glas
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 1618 kJ / 386 kcal
- Protein
- 6.8 g
- Karbonhidrat
- 36.4 g
- Yağ
- 24.2 g
- Doymuş Yağ
- 14.4 g
- Lif
- 0.5 g
- Sodyum
- 45.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crema pastelera
10 Min
Tarta de fruta fresca
2 Std. 30 Min
Pastel de crema bávara de yogur y naranja
13 Std. 30 Min
Brazo de gitano con frambuesas
1h 20min
Cheesecake brûlée
1h
Crema pastelera (Espesar)
15 Min
Brazo de gitano nevado con frambuesas
25 Std. 40 Min
Coulant de chocolate
25 Min
Brazo gitano relleno de crema pastelera y dulce de leche
2h 35 min
Tarta de crema pastelera y fresas
2 godz. 15 min
Fantasmas de merengue
4 Std.
Brazo de gitano
3h